• -20,24%
TTS10 7 mg

Nicotinell Pleisters 7 mg Stap 3

€ 44,99
€ 35,89 20,24% korting
Inclusief belasting

Nicotinell Pleisters met 7 mg zijn de 3e stap in het proces van het stoppen met roken. Je gebruikt 1 pleister per 24 uur gedurende 3 tot 4 weken en plakt deze steeds op een andere plek op het lichaam. Bijvoorbeeld op de bovenarm, bovenrug of heup.

Wil je het effect van je nicotinevervangende behandeling versterken? Misschien kun je dan een combinatietherapie proberen. Zo kun je naast de nicotinepleisters ook nicotinekauwgom nemen voor als je heel erg trek in een sigaret krijgt. Mocht je een zware roker zijn (meer dan 20 sigaretten per dag) of als het je nog niet eerder gelukt is om met behulp van één hulpmiddel te stoppen met roken, dan is deze therapie misschien wel wat voor jou.
Raadpleeg wel eerst een professionele zorgverlener voordat je met deze behandeling begint.

Volumekorting

Aantal Prijs U bespaart
2 € 35,89 Tot € 14,52
3 € 35,83 Tot € 21,92
4 € 35,42 Tot € 30,54
5 € 34,90 Tot € 40,26
10 € 34,38 Tot € 84,67
Aantal

De laatste keer dat dit product werd toegevoegd aan een winkelwagen: 16-08-2022

Dit geneesmiddel behoort tot een groep van geneesmiddelen die gebruikt worden om mensen te helpen bij het stoppen met roken.

Geneesmiddel RVG 14829

Toepassing
Dit geneesmiddel wordt gebruikt om mensen te helpen te stoppen met roken.

Samenstelling
Bevat 7 mg nicotine die per 24 uur wordt afgegeven via de huid.
Hulpstoffen: Basisch gebutyleerd metacrylaat copolymeer (Eudragit E 100),  polyesterfolie gecoat met aluminium,  acrylaat-vinylacetaat copolymeer (Duro-Tak 387- 2516),  medium-chain triglyceriden, (Miglyol 812),  papier 26 g/m²,  gesiliconizeerde,  met aluminium gecoate polyesterfilm,  bruine inkt.

Dosering
Gebruik één pleister per 24 uur.

Wijze van gebruik
Transdermaal gebruik (doorheen de huid).
Knip het zakje met een schaar open en verwijder de pleister. Let op niet in de Nicotinell pleister te knippen. Verwijder de voorgesneden afneembare folie aan de zijde van de pleister. Dit is de zijde waar het actieve bestanddeel vrijkomt en in contact zal zijn met uw huid. Breng onmiddellijk na het verwijderen van de beschermfolie de pleister aan op een onbeschadigd (vrij van sneden, schrammen of schaafwonden), droog deel van de huid met weinig beharing zoals schouderblad, heup, buitenzijde van de arm, etc. Vermijd zones die veel bewegen zoals gewrichten en plaatsen die tegen de kleding wrijven. De volledige, niet doorgesneden pleister aanbrengen op het lichaam. Om een goede aanhechting te bekomen, de volledige buitenzijde van de pleister met de handpalm stevig aandrukken gedurende minstens 10 seconden. Laat de pleister gedurende 24 uur op zijn plaats. Indien u moeilijkheden ondervindt bij het slapen, raadpleeg dan uw arts of apotheker. Vervang de Nicotinell pleister om de 24 uur. Breng de pleister ook telkens op een andere plaats van het lichaam aan en vermijd, indien mogelijk, eenzelfde plaats te gebruiken gedurende enkele dagen. Wanneer u de pleister verwijdert, moet u deze in tweeën vouwen, met de klevende zijde naar mekaar toe, alvorens deze weg te gooien. Gedurende het aanbrengen en het verwijderen, contact met de ogen en de neus vermijden. Was uw handen na gebruik. Indien u voor langere tijd gaat zwemmen in zee of een zwembad, heeft u 2 mogelijkheden: - vooraleer te gaan zwemmen de pleister verwijderen en onmiddellijk terug in de verpakking steken. Het is mogelijk nadien de pleister terug aan te brengen; - de pleister bedekken met een waterdichte pleister gedurende de hele tijd dat u zwemt. Indien u een korte douche neemt, mag de pleister op zijn plaats blijven. Vermijd echter de douchestraal rechtstreeks op de pleister te richten. 

Lees voor gebruik de bijsluiter.

Let op!
Niet gebruiken bij hart- en vaataandoeningen, zwangerschap en borstvoeding. Overleg met de arts bij nier- en leverfunctiestoornissen en suikerziekte, verhoogde schildklierwerking, maag- en darmklachten.

Buiten bereik en zicht van kinderen houden.
Niet bewaren boven de 25 graden Celcius.
Bewaren in de originele verpakking.

Fabrikant
GlaxoSmithKline Consumer Healthcare B.V.
Huis ter Heideweg 62
3705 LZ ZEIST

Nicotinell
626636
115 Items

Datasheet

Merk
Nicotinell
Inhoud
14st

Je bent misschien ook geïnteresseerd in