Crackers

Crackers

€ 10,79
Inclusief belasting
Rijk aan proteïnen, arm aan vetten, arm aan suikers.
Aantal

Kineslim Crackers

Rijk aan proteïnen, arm aan vetten, arm aan suikers.
 
Deze lekkere uitgebalanceerde bereiding is de ideale maaltijdbasis voor iedereen die een proteïnerijk voedingsprogramma wil volgen.
 
Proteine dieeten zijn rijk aan eiwitten en arm aan koolhydraten (sui­kers) en vetten, waardoor het lichaam verplicht wordt haar vetreserves aan te spreken voor de dagelijkse energie­voorziening. Dit leidt tot een zichtbare verandering van de vormen van het lichaam. De grootste verandering vindt plaats bij voorkeur plaats op de zones waar het meeste vet opgehoopt zit, De spiermassa blijft behouden wat een nor­male verbranding ten goede komt. Het resultaat is goed zichtbaar in de spiegel.
 
Hoogste kwaliteit
Dankzij het een hoogwaardig productieproces en uitgebalanceerde formules garandeert Kineslim u de hoogste kwaliteit volgens het purity+science label. Het geheim zit hem in de JUISTE proteïnemix HP+ High protein complex uit melk, soja, ei, alfalfa, erwten) die door hun combinatie optimaal worden opgenomen door het lichaam. Maar ook de hoeveelheid proteïnen is essentieel. Overdosering zorgt voor een slechtere smaak, onderdosering voor een verlies aan doeltreffendheid. Daarom biedt Kineslim u de juiste dosering aan proteïnen voor maximaal resultaat met behoud van de spiermassa.
 
De Kineslim voordelen :
• Proteïnediëten op maat
• Zeer eenvoudig in gebruik
• Lekker & gevarieerd
• Met toegevoegde Vitaminen & Mineralen

Ingredienten:
TARWEMEEL (gluten), erwten eiwit, gehydroliseerde TARWEGLUTEN, antiklontermiddel: siliciumdioxide.
 

Voedingswaarden 100 g 24 g RI*
Energetische waarde - 1560 kJ 394 kJ  
Valeur énergétique: 374 kcal 93 kcal 5%
Vetten - Graisses: 4,0 g 0,9 g 1%

  Verzadigde vetzuren

  Acides gras saturés

1,0 g 0,3 g 1%
Koolhydraten - Glucides: 46,5 g 12,0 g 5%

  Suikers -  Sucres

3,0 g 0,6 g 1%
Vezels - Fibres alimentaires: 2,7 g 0,6 g 2%
Eiwitten - Protéines: 36,0 g 3,0 g 6%
Zout - Sel: 0,8 g 0,20 g 3%

* % RI: referentie inname van een gemiddelde volwassene (8400 kJ / 2000 kcal)

 
Gebruiksaanwijzing
1 à 3 crackers per dag. Naar wens magere verse kaas, komkommerschijfjes, radijsjes, kerstomaten, kruiden (peterselie, bieslook...) toevoegen. U kunt eveneens deze crackers gebruiken in plaats van brood.

Gebruiksvoorzorgen:
Niet te gebruiken als enige voedingsbron. Te gebruiken in het kader van een voedingsdieet waarbij men voldoende drinkt (2L per dag). Niet geschikt voor kinderen, opgroeiende jongeren, zwangere vrouwen, vrouwen die borstvoeding geven, bejaarden of personen met ernstige gezondheidsproblemen. Proteïnerijke kuren niet langdurig volgen zonder professionele begeleiding.

Fabrikant:
Oce Bio 
Nijverheidstraat 96 
B-2160 Wommelgem

 

 
Kineslim
883989
23 Items

Datasheet

Merk
Kineslim
Inhoud
12st