Blog-mug

Ken je dat gevoel dat je lekker ligt te slapen en dat je wakker wordt van gezoem rond je hoofd? Dan doe je natuurlijk geen oog meer dicht! Muggen zijn onwijs vervelend in je slaapkamer. Bovendien prikken ze er op los en krijg je daar nare muggenbulten van. Die kunnen behoorlijk jeuken.

Tips en Tricks om muggen uit de slaapkamer te weren en muggenbulten te voorkomen:

1. Voeg aan je maaltijd lekker wat extra knoflook toe. Muggen houden namelijk niet van de geur van knoflook.
2. Hang een klamboe op in de slaapkamer of hang een hor op voor je slaapkamer raam. Zo weer je muggen uit je slaapkamer en kunnen ze je niet prikken. Er zijn ook speciale anti-muggenlampen die je in het stopcontact doet. Door het uv-licht worden de muggen aangetrokken en uitgeschakeld.
3. Spray of smeer jezelf in met DEET. Een anti-muggenmiddel dat een hoge concentratie DEET bevat en de muggen afschrikt.
4. Kies voor vochtregulerend en ventilerend beddengoed. Als je op een vocht absorberend hoeslaken en onder een goed luchtdoorlatend dekbedovertrek ligt, zal je minder transpireren en daardoor minder last hebben van muggen.

Als de mug je dan toch te pakken heeft gehad, hebben we ook een gel en spray met verkoelende werking dat snel wordt opgenomen door de huid. Dit verlicht de jeuk en verzorgt de geprikte huid.